Speelplein

Elke eerste 6 weken van de zomervakantie zetten wij de deuren open voor kinderen van 4 tot 14 jaar.

Meer info »

Domein

Ontdek ons bosrijke domein van 7,5 ha groot met heel wat wandel- en speelmogelijkheden.

Meer info »

Verhuur

Wanneer er geen speelpleinwerking is, verhuren wij onze lokalen aan verenigingen en particulieren.

Meer info »

NIEUWS

inschrijvingen week 6 staan open

Na een oproep bij onze vrijwilligers, die een extra inspanning willen leveren in week 6, kunnen we de inschrijvingen terug open stellen. 

Inschrijven maar!Omleiding Smurfenbus t.h.v. Leuvensesteenweg

Omwille van werken op de Leuvensesteenweg zullen vanaf maandag 1 augustus enkele haltes van de Smurfenbus op de terugweg naar Mechelen niet langer bediend kunnen worden. Het gaat om volgende haltes: Muizen J. Van Geelstraat, Mechelen Lotelingstraat, Mechelen Sint-Albertusstraat en Mechelen A. Nobelstraat.

We hebben aan het begin en aan het einde van de omleiding een tijdelijke halte voorzien zodat u daar nog terecht kan: in Muizen tegenover de apotheek en op het einde van de Leuvensesteenweg aan halte ‘Mechelen Aambeeldstraat’. Deze haltes zullen ook voorzien worden van een oranje busbordje. ‘s Morgens rijdt de Smurfenbus nog wel langs de gebruikelijke haltes en zal ook halt houden aan de extra tijdelijke haltes. Meer info >Nieuws busroutes

Omwille van werkzaamheden in Mechelen en de opening van de tangent moet u met het onderstaande rekening houden:

Samsonbus: de bus zal eerst de Liersesteenweg en dan de Antwerpsesteenweg doen (omdat de Liersesteenweg deels enkelrichting is). 's Avonds doen de bussen dan dezelfde route: op de de Lierse- en Antwerpsesteenweg zullen op- en afstaphalte deze zomer dus dezelfde zijn.

Smurfenbus: Vanaf dinsdag 5 juli wordt de colomabrug definitief gesloten, waardoor we een omleiding moeten volgen om de nieuwe tangent te nemen. Dit heeft als gevolg dat alle haltes NA de Tervuursesteenweg 10 minuten later bediend zullen worden, en dit de hele werking. Onze excuses voor dit ongemak.Steun ons

Wanneer er geen speelpleinwerking is, stellen wij ons domein open voor buren, spelende kinderen, wandelaars, bezoekers, geocachers, enz. De kosten voor het onderhoud en de verfraaiing van ons domein dragen wij volledig zelf. Bezoekt u ons domein graag? Bent u onze vzw genegen? Dan kan u ons helpen.

Steun ons