Bestaande inschrijving aanpassen?

Wilt u uw kind inschrijven voor extra dagen, reeds ingeschreven dagen wijzigen, een extra telefoonnummer doorgeven,… ? Vanaf nu hoeft u ons niet meer te telefoneren of te e-mailen.

Wanneer u een inschrijving heeft aanmaakt, krijgt u in uw mailbox een bevestiging. In deze bevestiging is een URL en een QR-code te vinden die u leidt naar een webpagina waar u uw inschrijving kan beheren. (zie afbeelding onderaan)

Heeft u na uw inschrijving dit jaar geen bevestigingsmail ontvangen? Gelieve ons dan te contacteren op info@weyneshof.be

Wanneer u op de url hebt geklikt of de QR code hebt gescand, komt u terecht op een pagina met het overzicht van de gegevens van uw inschrijving. Daar klikt u op de knop “Gegevens wijzigen”. U krijgt een venster te zien waarin alle gegevens staan die u kan aanpassen. Wanneer u alle gewenste gegevens hebt aangepast, scrolt u naar het einde van de pagina en kan u de nieuwe gegevens opslaan door op “Wijzigingen opslaan” te klikken. U zal de wijzigingen meteen zien in uw overzicht. Dat wil zeggen dat wij deze ook goed ontvangen hebben.