Speelplein Weyneshof
Inschrijven

Dagen van inschrijving

Klik de gewenste dagen aan*

U kan deze ten allen tijde wijzigen via de link in de bevestigingsmail

16/7
17/7
18/7
19/7
22/7
23/7
24/7
25/7
26/7
29/7
30/7
31/7
1/8
2/8
5/8
6/8
7/8
8/8
9/8

Algemene informatie van het kind

Voornaam*
Achternaam*
Rijksregisternummer*

Wij zijn wettelijk verplicht om het rijksregisternummer van uw kind te vragen in functie van het uitreiken van fiscale attesten. Indien uw kind niet over een Belgisch rijksregisternummer beschikt, gelieve dan met ons contact op te nemen.

Geboortedatum*

Broer(s) of zus(sen) op het speelplein?*

Straat*
Huisnummer*
Postcode*
Gemeente*

UiTPAS Nummer

Uw kind kan deelnemen aan de speelpleinwerking met een UiTPAS met kansentarief (enkel voor inwoners van Mechelen). Een UiTPAS zonder kansentarief biedt geen extra voordeel, hiervan hoeft u de nummer dan ook niet in te vullen.

Maaltijd en vieruurtje

Kinderen brengen zelf hun eigen boterhammen mee voor 's middags. Wij voorzien verse soep en een dessert. In de namiddag voorzien wij een vieruurtje: chocomelk en een koek. Voor het dessert en vieruurtje kunnen wij een lactosevrij alternatief voorzien. Voor de soep hebben we een vegetarisch/halal alternatief en is steeds lactosevrij. Voor bepaalde voedselallergie├źn zoals gluten, noten,... kunnen wij geen alternatief bieden. In dat geval vragen wij u om zelf een gepast alternatief te voorzien.

Eet op het speelplein*Heeft een intolerantie of is allergisch*
Neen

Medische gegevens

Moet geneesmiddelen gebruiken op het speelplein*Medische zaken waarvan wij op de hoogte moeten zijn

Vervoer van en naar het spelplein

Vervoer heen*
Vervoer terug*


Externe opvang

Neemt deel aan de buitenschoolse kinderopvang van Ferm Mechelen* (Opgelet! Hiervoor moet apart ingeschreven worden. Meer info: samenferm.be)
Neen, gaat niet naar BKO Ferm Mechelen

Gegevens ouder/contactpersoon

Wij zijn verplicht om extra informatie te vragen over de persoon die het kind inschrijft. Deze persoon zal enkel op zijn/haar naam volgend jaar een fiscaal attest kunnen ontvangen. Schrijft u het kind in voor het Sociaal Huis of Huis van het Kind? Klik dan hier.

Voornaam*
Achternaam*
Uw rijksregisternummer*

Wij zijn wettelijk verplicht uw rijksregisternummer te vragen in functie van het uitreiken van fiscale attesten. Indien u niet over een Belgisch rijksregisternummer beschikt, gelieve dan met ons contact op te nemen.

E-mail adres*
Primair Telefoon/GSM Nummer*
Extra Nummer* (voor noodgevallen)
Nummer dat we bellen indien wij u niet kunnen bereiken

Indien u nog algemene opmerkingen heeft kan u deze hier kwijt

Privacy

Mogen wij sfeerbeelden maken waarop uw kind afgebeeld staat?*

Neen, mijn kind mag niet gefotografeerd worden.

Wij springen zorgvuldig om met beeldmateriaal van uw kind. De beelden die wij maken kunnen gepubliceerd worden op onze social media kanalen (facebook & instagram) zodat u ook kan meegenieten van onze speelpleinwerking. Alle beelden worden ook bewaard in ons eigen afgesloten archief.