Voor u inschrijft...

1

Er zijn 6 weken speelpleinwerking, d.w.z. alle weekdagen van 1 juli t.e.m. 9 augustus. De speelpleinwerking gaat door op het domein Weyneshof te Rijmenam.

2

Kinderen kunnen deelnemen vanaf geboortejaar 2010 tot en met geboortejaar 2020 (maar moeten wel bij deelname de leeftijd van 4 jaar bereikt hebben!). Vanaf geboortejaar 2009 kan je bij ons als vrijwilliger aan de slag!

3

Kinderen kunnen weer per dag ingeschreven worden. Een dag voor één kind kost € 13. Er is een éénmalige administratieve kost van € 5 per kind. Het volledige bedrag voor de deelname dient binnen de 10 dagen na inschrijving betaald te worden. Indien wij de betaling niet of laattijdig ontvangen, behouden wij ons het recht om de inschrijving te annuleren. Een inschrijving annuleren kan tot en met de dag van deelname.

4

Er wordt geen volledige warme maaltijd aangeboden: kinderen nemen zelf hun boterhammen en hervulbare drinkbus mee, wij bieden verse soep, een dessert en een vieruurtje aan.

5

Als u uw kind reeds vorig jaar hebt ingeschreven, moet u dit jaar een nieuwe inschrijvingsfiche aanmaken. Als u uw kind reeds dit jaar hebt ingeschreven, maar u wil de inschrijving aanpassen, kan u geen nieuwe inschrijvingsfiche aanmaken (u kan uw inschrijving aanpassen via de link in uw bevestigingsmail).

Mijn kind inschrijven

of een bestaande inschrijving aanpassen

 

Schrijft u het kind in voor het Sociaal Huis of het Huis van het Kind? Klik dan hier.