Voor u inschrijft...

1

Er zijn 6 weken speelpleinwerking, d.w.z. alle weekdagen van 4 juli t.e.m. 12 augustus (21 juli is er géén werking, maar organiseren we onze opendeurdag). De speelpleinwerking gaat door op het domein Weyneshof te Rijmenam.

2

Kinderen kunnen deelnemen vanaf geboortejaar 2008 tot en met geboortejaar 2018 (maar moeten wel bij deelname de leeftijd van 4 jaar bereikt hebben!). Vanaf geboortejaar 2007 kan je bij ons als vrijwilliger aan de slag!

3

Kinderen kunnen weer per dag ingeschreven worden. Een dag voor één kind kost € 10. Er is een éénmalige administratieve kost van € 5 per kind. Het volledige bedrag voor de deelname dient binnen de 10 dagen na inschrijving betaald te worden. Indien wij de betaling niet of laattijdig ontvangen, behouden wij ons het recht om de inschrijving te annuleren. Een inschrijving annuleren kan tot en met de dag van deelname.

4

Er wordt geen volledige warme maaltijd aangeboden: kinderen nemen zelf hun boterhammen en hervulbare drinkbus mee, wij bieden verse soep, een dessert en een vieruurtje aan.

5

Als u uw kind reeds vorig jaar hebt ingeschreven, moet u dit jaar een nieuwe inschrijvingsfiche aanmaken. Als u uw kind reeds dit jaar hebt ingeschreven, maar u wil de inschrijving aanpassen, kan u geen nieuwe inschrijvingsfiche aanmaken (u kan uw inschrijving aanpassen via de link in uw bevestigingsmail).

Naar de inschrijvingsfiche!

 

Schrijft u het kind in voor het Sociaal Huis of het Huis van het Kind? Klik dan hier.